BLOG

Vegánska kozmetika a cruelty-free značky nie sú len chvíľkový trend. Environmentálna stopa beauty priemyslu sa čím ďalej viac kontroluje, v dôsledku čoho sa zvyšuje záujem o kozmetické značky, ktoré sú nielen vegánske, cruelty free, ale tiež majú eco-friendly obaly.

Našťastie, Sanctuary Spa to všetko spĺňa. Tu sú 3 dôvody prečo je Sanctuary eco-friendly značka.  

Dôvod 1: Máme certifikát PETA Cruelty-Free 

Čo vlastne cruelty-free znamená?

Cruelty-free kozmetika sú produkty vyvinuté bez toho, aby sa testovali na zvieratách alebo sa zvieratám akokoľvek inak ubližovalo počas celého výrobného procesu.  

Čo je PETA?

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) je svetoznáma organizácia na ochranu práv zvierat, ktorá bojuje proti testovaniu na zvieratách. Ak má produkt certifikát PETA,  môžete si byť istí, že je cruelty-free. 

Je Sanctuary Spa cruelty-free?

Na to, že Sanctuary patrí k spoločnostiam, ktoré majú certifikát PETA cruelty-free sme veľmi hrdí. Sanctuary vyrába cruelty-free produkty, ktoré sú netestované na zvieratách. Navyše, nespolupracujú s dodávateľmi, ktorí na zvieratách testujú, a nevyvážajú produkty do krajín, kde sa testovanie na zvieratách vyžaduje.

Dôvod 2: Telová kozmetika Sanctuary je 100% Vegan

Čo je vegánska kozmetika?

Vegánska kozmetika sú výrobky, ktoré neobsahujú zložky živočíšneho pôvodu ani ich vedľajšie produkty, vrátane včelieho vosku čí lanolínu.

Je značka Sanctuary Spa vegánska?

Sme hrdí na to, že naše telové a wellness produkty sú všetky 100% vegan. Niektoré obľúbené pleťové produkty obsahujú včelí vosk, ale robíme všetko, čo je v našich silách, aby aj pleťová kozmetika Sanctuary bola do konca roku 2021 kompletne vegánska. 

Naše obľúbené vegánske produkty na telo:

  • Vegánsky sprchovací gél

Sprchovací gél s ikonickou vôňou

Sprchovací gél s ikonickou vôňou Sanctuary Spa sa môže pochváliť bohatým spojením esenciálnych olejov a hydratačných jojobových perličiek a zanechá pokožku čistú, hydratovanú a hodvábne jemnú. Masírujte na pokožke a sledujte ako sa zmení z gélovej konzistencie na voňavú penu, zahalí vašu pokožku a prebudí zmysly. Poriadna voňavá očista!

  • Vegánsky telový balzam

Hrejivý balzam proti stresu

Hrejivý telový balzam proti stresu z novej línie Wellness je obohatený o výrazný zázvor a rozmarínový olej, ktoré vám pomôžu relaxovať. Zároveň zlepšuje cirkuláciu a poskytuje úľavu unaveným svalom. Už pri prvom použití zmierni tento hrejivý balzam napätie a vaše svaly sa zbavia stresu už po prvom týždni používania.

Dôvod 3: Smerujeme k Eco-Friendly obalom

Prečo záleží na tom, či sú kozmetické obaly eco-friendly?

Nezisková organizácia Zero Waste v roku 2018 vykonala štúdiu, ktorá zistila, že každoročne svetový kozmetický priemysel vyprodukuje až 120 miliárd obalových jednotiek, z ktorých veľkú časť tvoria nerecyklovateľné plasty. Sanctuary chce byť súčasťou zmeny a tieto alarmujúce čísla zredukovať. 

Sanctuary Spa víta myšlienku náhradných náplní

Chceme pomôcť zredukovať plastový odpad a preto sme nedávno uviedli na trh náhradné náplne pre náš Ikonický sprchovací gélTekuté mydlo na ruky s antibakteriálnym účinkom. Vyrobené s použitím až o 80% menej plastu, tieto vrecúška vystačia na 2 nádoby, či už sprchovacieho gélu alebo tekutého mydla Sanctuary Spa. Len jednoducho prelejte obsah do vašej Sanctuary fľaše. Skvelé pre planétu a ešte lepšie pre vašu pokožku!

Sprchovací gél - Náplň   Tekuté mydlo - Náplň

Recyklovateľné a znovu použiteľné obaly Sanctuary Spa

Vedeli ste, že všetky darčekové sety Sanctuary Spa sú zabalené buď v 100% kartónovom obale alebo pevných dózach, ktoré čo to vydržia?  Môžu sa preto buď recyklovať alebo znovu použiť.

Darčeková kazeta Little moments   Darčekový set Lost in the Moment

 Zdroj: sanctuary.com